Roerbakpannetje van rundsreepjes, groenten en bruine rijst
Ingrediënten
-
100 gr rundsvlees
-
100 gr wortel
-
100 gr snijboontjes
-
100 gr knolselder
-
80 gr bruine rijst (ongekookt)
-
1 blokje groentebouillon ( vetarm)
-
verse basilicum
-
1 el plantaardige vetstof
Bereiding
Snij het vlees en de groenten in reepjes.
Rasp de knolselder.
Verhit de vetstof in een ruime pan, voeg er de geraspte knolselder aan toe en laat even aanbakken.
Voeg de rundsreepjes toe en laat het vlees goed bruinen (om aanbakken te vermijden kan je af en toe een eetlepel water toevoegen).
Voeg de rest van de groenten toe en kruid bij met een blokje groentebouillon.
Voeg 1 glas water toe en laat 15 tot 20 minuten sudderen in het eigen vocht (met deksel).
Laat ondertussen de rijst gaar koken.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be