Open Keuken met Sandra Bekkari: Kaneelbroodjes

Ingrediënten

  • 1 el Kokosolie
  • Sap van 2 Sinaasappels
  • 120 ml Haverdrink
  • 2 el Water
  • 7 gram Gist
  • 1 el Kokosbloesemsuiker
  • 1 tl Vanille-extract
  • een snuifje Zout
  • 300 gram Volkoren speltmeel
  • 1 tl Honing
  • 1 el Kokosrasp
  • een stukje Pure chocolade

voor de vulling

  • 1 el Kaneel
  • 1½ el Kokosbloesemsuiker
  • 1 el Kokosolie
  • ½ tl Kardemon
  • zeste van 1 Sinaasappel
  • een handvol Rozijnen
  • een handvol Gedroogde veenbessen

Deze week heeft Sandra Bekkari maar één doel: de kijker inspireren om een verrassende paasbrunch te maken. Beginnen doet ze met kaneelbroodjes.

Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten

Bereiding

  1. Bekijk de video stap voor stap.

  2. Smakelijk!

5

Average: 5 (1 stem)