Gemarineerde kippenspiesjes

Ingrediënten

  • 300 gr kippenfilet
  • 1 th lepel gemalen koriander
  • 1 teentje knoflook, geplet
  • 1 cm gember, geraspt
  • 3 el sojasaus
  • sap van 1 limoen
  • 3 el olijfolie
  • 3 el water
  • 1 el honing
  • pindasaus (3 el pindakaas vermengd met 3 el kokosmelk)
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten

Bereiding

  1. Maak een marinade met de koriander, rode peper, knoflook, gember, sojasaus, sap van de limoen, olijfolie, water en honing.

  2. Snij de kip in fijne reepjes en laat ze een uurtje intrekken in de marinade. Rijg de kipfilets op satéstokjes.

  3. Bak de kipfilets in een grilpan en serveer met pindasaus (pindakaas aangelengd met kokosmelk).

0
Nog geen stemmen