Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad

Ingrediënten

  • 1 Maredsous® Fagotin Dubbelroom
  • 1 focacciabrood
  • 1 blik tonijn
  • 150 g kalfsgebraad
  • 1 wortel
  • 50 g augurkjes
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken en duw het vocht er zoveel mogelijk uit.

  2. Snij het focacciabrood doormidden en leg kort onder de gril.

  3. Leg hierop de tonijn en de plakjes kalfsgebraad.

  4. Werk af met fijne schijfjes Maredsous® Fagotin Dubbelroom.

  5. Werk af met een jullienne van wortel, augurkjes en een takje dille.

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek meer over dit broodje.

Bekijk meer recepten met Maredsous!