Sandra's Slimme Start: Wintersangria
Ingrediënten
-
700 ml droge rode wijn
-
200 ml cava
-
500 ml sinaasappelsap
-
150 ml granaatappelsap
-
1 tl vanille-extract
-
1 appel
-
1 peer
-
2 sinaasappel
-
1 el honing
-
Pitten van 1 granaatappel
-
Handvol rode vruchten (mag diepgevroren zijn)
-
Druiven (naar smaak)
-
Ijsblokjes
Bereiding
Doe in een mooie karaf: de droge rode wijn, de cava, de honing, het sap van de granaatappel, het sinaasappelsap, het vanille-extract en de kaneelstokjes.
Snijd de appel, de peer en de sinaasappel in schijfjes. Je hoeft de appel en de peer niet te schillen.
Doe het gesneden fruit, de druiven, de bessen en de pitten van 1 granaatappel in de karaf en meng voorzichtig.
Laat een uurtje trekken.
Verdeel de ijsblokjes over de glazen en giet er wat wintersangria en fruit in. Werk af met een takje rozemarijn.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be