Groene omelet met champignons

Ingrediënten

  • 1 kl kokosolie
  • 1 sjalotje, fijngesneden
  • 1 teentje geperst knoflook
  • ½ rode peper, fijngehakt
  • 8 champignons, in vier gesneden
  • 1 handje boerenkool, fijngesneden
  • 1 handje verse spinazieblaadjes
  • 1 kl platte peterselie, fijngehakt
  • 2 eieren
  • 4 eiwitten
  • 1 kl edelgist

In het Lichaam van Coppens bouwen Staf en Mattias hun lichaam om tot dat van een model. Met dank aan intensief trainen en een strikt dieet. Dit is één van hun gerechten.

 

Beginner
2 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Smelt de kokosolie in een pan, fruit de sjalot, knoflook en peper in 5 minuutjes op een zacht vuurtje.

  2. Voeg de boerenkool, spinazie, champignons en peterselie toe en roer door elkaar.

  3. Giet de geklutste eieren over de groenten.

  4. Doe het deksel op de pan en laat 5 minuten bakken.

  5. Strooi er de edelgist over en dien op.

0
Nog geen stemmen