Groene omelet met champignons
Ingrediënten
-
1 kl kokosolie
-
1 sjalotje, fijngesneden
-
1 teentje geperst knoflook
-
½ rode peper, fijngehakt
-
8 champignons, in vier gesneden
-
1 handje boerenkool, fijngesneden
-
1 handje verse spinazieblaadjes
-
1 kl platte peterselie, fijngehakt
-
2 eieren
-
4 eiwitten
-
1 kl edelgist
Bereiding
Smelt de kokosolie in een pan, fruit de sjalot, knoflook en peper in 5 minuutjes op een zacht vuurtje.
Voeg de boerenkool, spinazie, champignons en peterselie toe en roer door elkaar.
Giet de geklutste eieren over de groenten.
Doe het deksel op de pan en laat 5 minuten bakken.
Strooi er de edelgist over en dien op.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be