Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hapje
1
Apply Hapje filter
Salades
1
Apply Salades filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Rode koolsla met appel en bloedworst
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
21 feb 2012
Snijd de kool superfijn. Meng de honing met azijn, sojasaus en olie. Voeg er wat citroensap bij. Snijd de appel ...
Ingrediënten:
rode kool
, bladerdeeg, appelmoes, bloedworsten, honing
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen