Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
Weekmenu
Pinterest
Instagram
Facebook
Twitter
Toggle Search form
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Kooktips
Gezien op TV
Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Apply Belgisch filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Apply Voorgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Remove Beginner filter
Beginner
Apply Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Apply Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Apply Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Rode koolsla met appel en bloedworst
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
21 feb 2012
Snijd de kool superfijn. Meng de honing met azijn, sojasaus en olie. Voeg er wat citroensap bij. Snijd de appel ...
Ingrediënten:
rode kool
, bladerdeeg, appelmoes, bloedworsten, honing
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen