Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Frans
2
Apply Frans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Expert
1
Apply Expert filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Claudia Allemeersch
14 nov 2011
Breng het water aan de kook met het zeezout, suiker en steranijs. Voeg de kreeften toe aan het kokend water, neem ...
Ingrediënten:
kreeften (900gr)
, water, zeezout, suiker,
steranijs
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen