Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Expert
3
Apply Expert filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
9
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven
Laurent & Vincent Folmer
15 sep 2011
Voorbereiding Dompel de kreeften gedurende 2 minuten onder in een grote kookpot met kokend water, gezouten met ...
Ingrediënten:
olijfolie
, parmezaanse kaas,
groentebouillon
,
fijngehakte rozemarijn
, witte wijn
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Hoofdgerecht
4 personen