Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
27
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
9
Apply Voorgerecht filter
Hapje
5
Apply Hapje filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Duizendgatenpannenkoeken
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Marokkaans
4 personen
Messchedes in de oven
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten:
messchedes
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
4 personen