Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Brits
1
Apply Brits filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
4
Apply Dessert filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
7
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
9
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
9 feb 2017
Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
4 personen