Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees

Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel.  ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Kaasfondue met Zwitserse kazen

Halveer een teentje look en wrijf er de caquelon mee in. (U kunt het teentje look nadien eventueel in de caquelon ...
Ingrediënten: L'Etivaz kaas, Vacherin Fribourgeois AOC kaas, knoflook, droge witte wijn, borrelglaasje kirsch
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers 4 personen

Zwitserse schnitzel

4 Ingredients

Snij de kipfilets horizontaal doormidden en klop de helften plat met een deegrol. ...
Ingrediënten: meergranenbrood, verkruimeld, olijfolie, kippenfilets, Zwitserse kaas ,
Voor studenten Minder dan 15 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen