Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
118
Apply Belgisch filter
Italiaans
84
Apply Italiaans filter
Aziatisch
20
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
15
Apply Amerikaans filter
Frans
9
Apply Frans filter
Mexicaans
6
Apply Mexicaans filter
Spaans
6
Apply Spaans filter
Brits
5
Apply Brits filter
Zuid-Amerikaans
5
Apply Zuid-Amerikaans filter
Grieks
4
Apply Grieks filter
Marokkaans
4
Apply Marokkaans filter
Japans
3
Apply Japans filter
Indisch
2
Apply Indisch filter
Mediterraans
2
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
60007
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees
9 jan 2018
Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel. ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Kaasfondue in brood
Loïc Van Impe
-
Loïc: Zot van Koken
27 feb 2020
Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten:
knoflook
, witte wijn,
krielaardappelen
,
broden
,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Zwitsers
4 personen