Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
Keuken
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
Belgisch
358
Apply Belgisch filter
Frans
81
Apply Frans filter
Italiaans
75
Apply Italiaans filter
Aziatisch
52
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
31
Apply Amerikaans filter
Brits
16
Apply Brits filter
Spaans
16
Apply Spaans filter
Mexicaans
9
Apply Mexicaans filter
Indisch
8
Apply Indisch filter
Japans
8
Apply Japans filter
Scandinavisch
8
Apply Scandinavisch filter
Thais
8
Apply Thais filter
Marokkaans
4
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
3
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
3
Apply Midden-Oosters filter
55383
1
Apply 55383 filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Zwitsers
1
Apply Zwitsers filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
13
Apply Hoofdgerecht filter
Dranken
12
Apply Dranken filter
Hapje
4
Apply Hapje filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Salades
1
Apply Salades filter
Dieet
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Mijn Pop-uprestaurant!
2 jun 2016
Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten:
bleekselder (grove stukken)
, ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Zuid-Amerikaans
4 personen
Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
30 apr 2017
...
Ingrediënten:
mosterd
,
citroen
, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Zuid-Amerikaans
Voorgerecht
4 personen