Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Macro-biotisch filter
Macro-biotisch
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Vegetarisch
38
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
21
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
9
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
2
Apply Diabetici filter
Vetarm
2
Apply Vetarm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
4
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48173
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
15 sep 2011
Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie,
tijm
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen