Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
23
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
9
Apply Voorgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
3
Apply Vegetarisch filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
3
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Chinese dumplings en cocktail 'saketini'
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
24 mrt 2016
Verwijder de buitenste bladeren en het worteltje van de lente-ui. Snij overlang in twee en daarna zeer fijn. ...
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Hapje
4 personen
Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes
Pascale Naessens
24 mrt 2014
Maak een inkerving aan de onderkant van de tomaat in de vorm van een kruis. Snijd niet te diep, maar zorg ...
Ingrediënten:
Sint-Jakobsvruchten
,
tomaat
, zalmeitjes,
lente-ui
, hazelnootolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen