Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taart: zet de appelsienen op in water en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. ...
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Spaans Dessert 4 personen

Crema Catalana

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Los het maïszetmeel op in een klein beetje koude melk in een kopje. ...
Ingrediënten: suiker, eidooiers, maïszetmeel, kaneelstokje, citroen (zeste)
Beginner Minder dan 15 minuten Spaans Dessert 4 personen

Tortilla met groene asperges

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de aardappelen en de asperges op dezelfde grootte. Dat is belangrijk omdat alle groenten tegelijk gaar moeten ...
Ingrediënten: geschilde aardappelen (charlotte), groene asperges, basilicum, eieren, ui
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen