Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
42
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
16
Apply Hapje filter
Dessert
14
Apply Dessert filter
Bijgerecht
10
Apply Bijgerecht filter
Lunch
7
Apply Lunch filter
Dranken
6
Apply Dranken filter
Ontbijt
5
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
5
Apply Voorgerecht filter
Vieruurtje
4
Apply Vieruurtje filter
Snack
1
Apply Snack filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
2
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
26 aug 2016
Smelt de Alpro Bakken & Braden en meng deze met de bloem. Rasp de zoete aardappel/wortel en courgette. ...
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel,
courgette
, bakpoeder
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Brits
4 personen
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen