Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Frans
12
Apply Frans filter
Belgisch
6
Apply Belgisch filter
Amerikaans
5
Apply Amerikaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
8
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
7
Apply Dessert filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Glamour Puds
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
14 okt 2011
Konfijt eerst de wortelen. Doe het water met de suiker in een steelpannetje. Breng aan de kook, haal onmiddellijk ...
Ingrediënten:
bladerdeeg
, abrikozenjam,
geroosterde fijngehakte hazelnoten
, eetbare lentebloemen, gele rozijnen
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
Dessert
4 personen