Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
Glamour Puds
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
14 okt 2011
Konfijt eerst de wortelen. Doe het water met de suiker in een steelpannetje. Breng aan de kook, haal onmiddellijk ...
Ingrediënten:
bladerdeeg
, abrikozenjam,
geroosterde fijngehakte hazelnoten
, eetbare lentebloemen, gele rozijnen
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
Dessert
4 personen