Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Keuken
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
74
Apply Belgisch filter
Italiaans
20
Apply Italiaans filter
Frans
16
Apply Frans filter
Aziatisch
8
Apply Aziatisch filter
Brits
8
Apply Brits filter
Mexicaans
7
Apply Mexicaans filter
Indisch
6
Apply Indisch filter
Amerikaans
4
Apply Amerikaans filter
Spaans
4
Apply Spaans filter
Marokkaans
2
Apply Marokkaans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Japans
1
Apply Japans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
21
Apply Hoofdgerecht filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Soep
3
Apply Soep filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Salades
1
Apply Salades filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
18 aug 2015
Doe bloem, water, olijfolie en zout in de kom van een keukenrobot (of meng met de handen). Meng met de vlinderhaak ...
Ingrediënten:
zelfrijzende bloem
,
volkorenbloem
, lauw water,
olijfolie
, zeezout
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Mediterraans
Broodjes
4 personen
Kippenbillen met rozemarijn en citroen
Petra Vandewouer
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Snijd de billen in 2 stukken en kruid ze met peper en zout. Bak ze in een beetje bakboter aan alle kanten krokant. ...
Ingrediënten: zout,
ui
, volledige amandelen, kippenbouillon,
citroen
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Mediterraans
Hoofdgerecht
4 personen