Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier

Pieter Declercq

Voor de tartaar: snij alles fijn. Meng onder de mayonaise. Kruid af met peper en zout. ...
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits 4 personen

Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise

Christer Elfving

Kook de aardappelen gaar met dille, citroen en zout. Giet de aardappelen af en laat ze uitlekken. Zo blijft er ...
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Hapje 4 personen

Broodje met roastbeef

Stefaan Daeninck

Snijd de croissants in schijfjes. ...
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits Broodjes 4 personen

Zelfgemaakte tonijndip

An Steyvers

Doe al de ingrediënten in de keukenrobot/blender en mix tot een dipsaus. Er mag nog een beetje structuur te zien ...
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 4 personen