Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Voor studenten filter
Voor studenten
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
13
Apply Belgisch filter
Amerikaans
4
Apply Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
138
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
33
Apply Hapje filter
Dessert
25
Apply Dessert filter
Lunch
19
Apply Lunch filter
Voorgerecht
14
Apply Voorgerecht filter
Dranken
12
Apply Dranken filter
Bijgerecht
9
Apply Bijgerecht filter
Salades
6
Apply Salades filter
Snack
5
Apply Snack filter
Soep
3
Apply Soep filter
Tussengerecht
3
Apply Tussengerecht filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
26 apr 2017
Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten:
ricotta
, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
4 personen