Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Soep
2
Apply Soep filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
9
Apply Vegetarisch filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
9 feb 2017
Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
4 personen