Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
4
Apply Belgisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
14
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
11
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Olijfwafeltjes
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
22 dec 2011
Cutter de boter met de olijven, kappertjes, peterselie en look. ...
Ingrediënten: wit brood, boter,
ontpitte groene en zwarte olijven
,
kappertjes
,
gehakte peterselie
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hapje
4 personen
Gestoomde asperges met Maltaise saus
Wout Bru
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. ...
Ingrediënten:
dikke, groene asperges
, appelsien, het sap en de zeste, eidooiers, peper en zout, kervel
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen