Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Midden-Oosters filter
Midden-Oosters
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
17
Apply Belgisch filter
Italiaans
14
Apply Italiaans filter
Aziatisch
6
Apply Aziatisch filter
Thais
2
Apply Thais filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dranken
7
Apply Dranken filter
Bijgerecht
3
Apply Bijgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Voorgerecht
3
Apply Voorgerecht filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
5
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Tussen 15 en 30 minuten
39
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
55
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
20
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
16
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48185
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Varkenskotelet met Blackwellsaus
Wout Bru
-
MasterChef
9 jul 2012
Snij het sjalotje zeer fijn en bak aan. Deglaceer met witte wijn. Laat volledig uitkoken. ...
Ingrediënten: varkenskoteletten, sjalotjes, kalfsfond, room, pickles
Beginner
Minder dan 15 minuten
Brits
Hoofdgerecht
2 personen
Bearnaise saus
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
30 jul 2012
Klop de eierdooiers los in een pot, met de azijn en het water. ...
Ingrediënten: eierdooiers, dragonazijn, water, boter,
verse dragon
Gevorderde
Minder dan 15 minuten
Frans
Saus
4 personen