Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
13
Apply Belgisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Hoofdgerecht
94
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
37
Apply Dessert filter
Dranken
25
Apply Dranken filter
Hapje
22
Apply Hapje filter
Voorgerecht
17
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
14
Apply Bijgerecht filter
Lunch
12
Apply Lunch filter
Salades
7
Apply Salades filter
Vieruurtje
4
Apply Vieruurtje filter
Tussengerecht
3
Apply Tussengerecht filter
Snack
2
Apply Snack filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
5
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap
26 feb 2018
Doe de havervlokken in een kommetje en voeg het kokende water toe. Roer goed. ...
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Brits
1 personen
Croissants met stevia
7 jun 2012
Begin door je oven voor te verwarmen op 170°C. ...
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
4 personen
Porridge
Piet Huysentruyt
15 sep 2011
Voeg alle ingrediënten samen en laat langzaam opkoken tot de pap dik is. ...
Ingrediënten: water, melk,
havermout
,
,
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Brits
4 personen