Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
99
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
33
Apply Dessert filter
Hapje
23
Apply Hapje filter
Voorgerecht
18
Apply Voorgerecht filter
Dranken
14
Apply Dranken filter
Bijgerecht
11
Apply Bijgerecht filter
Lunch
9
Apply Lunch filter
Salades
9
Apply Salades filter
Tussengerecht
3
Apply Tussengerecht filter
Snack
2
Apply Snack filter
Vieruurtje
2
Apply Vieruurtje filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
26 apr 2017
Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten:
ricotta
, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
4 personen