Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Italiaans
4
Apply Italiaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Hapje
5
Apply Hapje filter
Voorgerecht
4
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
21
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
16
Apply Dit kan iedereen filter
Expert
1
Apply Expert filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Vegetarische tajine met venkel
Rachida Ahali
15 sep 2011
Was de venkel, snijd elke knol doormidden en kook in ongeveer 15 minuten bijna beetgaar in zout water. Bewaar ongeveer ...
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad,
olijfolie
, bladpeterselie
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Pastinaaksoufflé
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
24 nov 2011
Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes, smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water ...
Ingrediënten:
pastinaak
, bakboter, water, geraspte Emmentaler,
eieren
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen