Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hapje
3
Apply Hapje filter
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Snack
1
Apply Snack filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Glutenvrij
3
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
4
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tarte tatin van rabarber en aardbei
Pieter Declercq
9 jun 2017
Snij de rabarber en aardbeien in stukjes. Smelt de boter en laat afkoelen. ...
Ingrediënten:
rabarber
,
aardbeien
, blonde suiker, boter (gesmolten), bloem
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Zachte bosbessentaart
23 aug 2016
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de binnenkant van de bakvorm in. ...
Ingrediënten:
bosbessen
, koekjes, gesmolten vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, plantaardige plattekaas bv. Alpro Go On Natuur, rietsuiker
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Amerikaans
4 personen