Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Frans filter
Frans
Maaltijd
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Hoofdgerecht
107
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
75
Apply Dessert filter
Voorgerecht
16
Apply Voorgerecht filter
Vieruurtje
12
Apply Vieruurtje filter
Snack
9
Apply Snack filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Bijgerecht
6
Apply Bijgerecht filter
Soep
4
Apply Soep filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
12
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
15
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
10
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
10
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Jan in de zak
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Doe de bloem in een kom. Voeg de suiker, zout en de eieren erbij. Warm de melk zachtjes op in een steelpannetje ...
Ingrediënten: melk,
gist
, eieren, witte kristalsuiker,
bloem
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Gebak
4 personen
Croissants met stevia
7 jun 2012
Begin door je oven voor te verwarmen op 170°C. ...
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
4 personen