Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Thais filter
Thais
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
4
Apply Italiaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Hoofdgerecht
467
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
193
Apply Dessert filter
Voorgerecht
114
Apply Voorgerecht filter
Hapje
83
Apply Hapje filter
Bijgerecht
49
Apply Bijgerecht filter
Vieruurtje
47
Apply Vieruurtje filter
Lunch
44
Apply Lunch filter
Dranken
36
Apply Dranken filter
Soep
32
Apply Soep filter
Ontbijt
21
Apply Ontbijt filter
Snack
18
Apply Snack filter
Salades
15
Apply Salades filter
Brunch
8
Apply Brunch filter
Dieet
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48205
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Bouillabaisse
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd ...
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree,
saffraan
, gamba's
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Champagnesorbet
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Doe de suiker en het water in een kookpot en laat al roerend opkoken. Laat de suikersiroop goed afkoelen en voeg ...
Ingrediënten:
champagne
, kristalsuiker, water,
citroen
, eiwit
Beginner
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Vanillepudding
Let's Get Fit!
7 mrt 2013
Meng de vanillebloem met 100 ml koude melk en breng de rest van de melk aan de kook. ...
Ingrediënten: halfvolle melk, vanillebloem, zoetstof, eventueel cacaopoeder,
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Dessert
6 personen