Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
4
Apply Belgisch filter
Japans
2
Apply Japans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
1
Apply Dessert filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
9
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
5
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
9 feb 2017
Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
4 personen