Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
8
Apply Belgisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Hoofdgerecht
16
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Bijgerecht
9
Apply Bijgerecht filter
Voorgerecht
5
Apply Voorgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Snack
1
Apply Snack filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
8 dec 2011
Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de bieten schoon en leg ze in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie ...
Ingrediënten:
rode bieten
,
olijfolie
, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Soep
4 personen
Rory's hartige pannenkoekjes
Sophie Dahl
1 okt 2011
Maak om te beginnen de vulling. Laat de spinazie met een klein beetje olijfolie in een koekenpan slinken, laat ...
Ingrediënten:
verse spinazie
,
olijfolie
,
zachte geitenkaas
,
gehakte peterselie
, peper
Beginner
Minder dan 15 minuten
Frans
Hoofdgerecht
2 personen