Soep van pastinaak en gember

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 1 stukje gember
  • olijfolie
  • 1 wit van prei
  • ½ knolselder
  • 1½ l kippenbouillon
  • 3 blaadjes laurier
  • 2 takjes tijm
  • 1 chilipeper
  • enkele takjes bieslook
  • enkele blaadjes koriander
  • peper en zout
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Soep

Bereiding

  1. Ui, look en gember fijnsnijden en laten uitzweten in olijfolie. Preiwit, pastinaak en knolselder schoonmaken en grof snijden. Toevoegen aan de ui en look.

  2. Kippenbouillon toevoegen samen met laurier en tijm en 20 minuutjes laten koken. Laurier en tijm verwijderen en de soep mixen.

  3. Pepertje ontzaden en heel fijn snijden, toevoegen. Bieslook heel fijn snijden en toevoegen. Alsook de koriander. Afkruiden met peper en zout.

0
Nog geen stemmen