Feestelijke dessertjes om het jaar mee af te sluiten
Onze favoriete feestdessert van 2016 is natuurlijk deze moelleux van Sofie Dumont. Makkelijk, lekker en belangrijk: volledig op voorhand te maken.
Smul hier van het volledig recept.
Chocoladefan? Dan hebben we nog twee topdesserts voor jou. Deze chocolade brownie van Sofie Dumont voor Rob Vanoudenhoven is makkelijk te maken en sowieso een bom. Mag het allemaal iets eenvoudiger? Bak dan de kerstster. Bladerdeeg en choco, meer heb je niet nodig.
De Recepten:
Liever een taart? Kies eens een ijstaart. Deze combinatie van blauwe bessen, appelsien en wafeltjes maakt je feestmaal helemaal af.
Recept: ijstaart met blauwe bessen en appelsien
Is een ijstaart net iets te koud? Deze favoriet van Laura Tesoro, de aardbeien-mascarponetaart, is één van de taartjes van 2016 en dus uitermate geschikt om het jaar mee af te sluiten.
Er zijn natuurlijk nog veel opties. En eerlijk is eerlijk: we kunnen niet kiezen. Daarom geven je graag nog onze andere favorieten opgelijst. Ga er eens door, laat je verleiden en sluit het jaar in zoete schoonheid af!
- Crème brûlée: de basis én de variaties
- Soesjes: altijd goed
- Appelbeignets: met cider
- Kaastaart met bosvruchten
- Panna cotta met praliné
- De lekkerste wafeltjes
- Appelroosjes
- Clafoutis met bramen
- Appelvlaaitjes met lekkies roomijs
>> Al onze desserts