Kaastaart met bosvruchten

Ingrediënten

  • 25 g bruine suiker
  • 50 g boter
  • 100 g petit beurre koekje

Vulling

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Deeg: Smelt de boter. Verkruimel de petit beurre-koekjes in de blender samen met de bruine suiker. Voeg er de boter aan toe. Bedek een springvorm met het deeg.

  2. Vulling: Klop de eidooiers met de suiker wit en luchtig. Week de gelatine in koud water. Smelt de gelatine daarna in 2 eetlepels warm water. Meng de opgeloste gelatine met het eidooiermengsel. Spatel er voorzichtig de platte kaas onder. Klop de eiwitten stijf en spatel die er ook voorzichtig onder. Klop de room half op en spatel die er ook voorzichtig onder. Giet het mengsel in de taartvorm en laat de kaastaart 2 uur opstijven in de koelkast. Versier met rode vruchten.

0
Nog geen stemmen