Chocolade kerstster
Ingrediënten
-
4 ronde vellen bladerdeeg
-
1 pot chocopasta
-
bloemsuiker
-
1 eidooier
-
1 scheutje melk
Bereiding
Verwarm de chocopasta een tiental seconden in de microgolf.
Leg een vel bladerdeeg om bakpapier. Smeer het in met choco. Leg er nog een vel op en smeer ook dit in. Herhaal dit nog één keer en dek af met een vierde vel.
Zet een glas in het midden van het bladerdeeg. Maak inkepingen van de rand van het vel bladerdeeg tot tegen het glas. Verdeel het zo in 16.
Neem twee delen vast. Geef elk reepje een dubbele draai. Duw de uiteindes tegen elkaar vast.
Borstel alles in met ei en melk (dorure).
Bak 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Haal uit, werk af met bloemsuiker en eet smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be