Kookboek - Brunch! Uit de keuken van de zussen

donderdag, 4 oktober, 2012 - 10:31
kookboeken

Brunch! Uit de keuken van de zussen bevat zes themabrunches die de seizoenen volgen. De donkere wintermaanden lenen zich perfect voor een verrassende Scandinavische brunch of een klassieke brunch in Amerikaanse stijl. De lente roept de sfeer op van landelijk tafelen en een verfijnde, feestelijke brunch voor Moederdag. Met de zomerse, mediterrane brunch schijnt de zon in je bord en de girly teaparty brunch tovert in de herfst een glimlach op je gezicht.

Naast eenvoudige gerechten maken de zussen ook uitdagender recepten, waarmee je ongetwijfeld hoge ogen zult gooien. De sfeervolle foto’s doen je niet alleen watertanden bij al dat lekkers, maar inspireren je ook voor het aankleden van de tafel.

En hierbij alvast enkele recepten uit het boek als 'voorproevertje':

Els Debremaeker is mama en eigenaar van ‘Njamelicious, kookavonturen’. Ze heeft een diploma Chinees op zak, kan je alles vertellen over bloemen en planten, maar voelt zich pas echt thuis in de keuken. Els creëert recepten, roert in de potten en doet de styling van de gerechten. www.njamelicious.be

Iris Debremaeker is tante, freelance redacteur en gebeten door foodfotografie. Iris staat zelf ook vaak in de keuken en is de bakker van de twee. De teksten komen uit haar pen en de foto’s uit haar toestel.

Brunch! Uit de keuken van de zussen – Els & Iris Debremaeker

ISBN 9789002252020 - € 24,95 – 192 blz. – gebonden geheel in kleur – Een uitgave van Standaard Uitgeverij