Aardappelsalade met munt en citroenmelisse

Ingrediënten

Beginner
8 personen
Meer dan 90 minuten
Salade

Bereiding

  1. Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water.

  2. Doe ze in een grote pot met gezouten water en breng aan de kook. Kook ze in ongeveer 15 minuten beetgaar en giet ze af.

  3. Laat de aardappelen afkoelen en haal het velletje eraf.

  4. Hak de munt en de citroenmelisse fijn.

  5. Meng de kruiden onder de pistacheolie en de olijfolie.

  6. Schep de aardappelen door de dressing en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Laat een nachtje afkoelen in de koelkast.

0
Nog geen stemmen

BRUNCH! Uit de keuken van de zussen

Recepten
Els Debremaeker
Redactie
Iris Debremaeker
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Fotografie
Iris Debremaeker
ISBN
9789002252020

Check hun avonturen op www.deyummyblogsisters.be