Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches

Ingrediënten

Beginner
8 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Vegetarisch
Broodjes

Bereiding

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. Snijd de brie in dunne plakjes. Hak de pistachenootjes fijn.

  2. Smelt een klontje boter in een pan tot ze goudbruin is.

  3. Bak de stukjes brood aan beide kanten aan.

  4. Snijd de plakjes brie in reepjes en leg op elk stukje brood enkele reepjes. Leg de stukjes brood kort onder de grill van de oven tot de kaas begint te smelten.

  5. Druppel wat honing over de kaas en werk af met de pistachenootjes.

0
Nog geen stemmen

BRUNCH! Uit de keuken van de zussen

Recepten
Els Debremaeker
Redactie
Iris Debremaeker
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Fotografie
Iris Debremaeker
ISBN
9789002252020

Check hun avonturen op www.deyummyblogsisters.be