Pizza quattro formaggi over the top

Ingrediënten

  • 125 gr kruidenkaas
  • 1 potje ansjovis
  • restjes kaas (blauwe, parmezaan, geitenkaas met korst, Brusselse kaas, …)
  • 1 ui
  • ALPRO Bakken en Braden
  • dille
  • kervel
  • kappertjes
  • 150 gr chorizo sneden

voor het deeg

  • 500 gr doppio zerobloem
  • 25 gr verse gist
  • 2 el olijfolie
  • 375 ml lauw water
  • 1 el oregano
  • zout
Beginner
Meer dan 90 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 195°C.

  2. Los de gist op in het water. Meng met de overige ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa. Kneed nog eens met de hand tot een elastisch deeg. Laat 1 u rijzen.

  3. Rol het deeg uit met de hand en leg op een bakplaat. Bestrijk met de kruidenkaas en beleg met de in boter aangestoofde ui, de versneden kaasresten, de kappertjes, ansjovis en chorizo. Werk af met parmezaanschilfers en zet gedurende 15 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.

  4. Top af met dille en kervel.

0
Nog geen stemmen