Pasta Quattro Formaggi

Ingrediënten

Pasta met vier kazen is één van de klassiekers uit de Italiaanse keuken.

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Maak een roux van de bloem en de boter. Giet wat witte wijn er bij en roer de klonters weg. Voeg de rest van de witte wijn en de melk toe. Voeg elke kaas beetje per beetje toe. Hou de Gorgonzola apart. Verfris met citroensap en kruid met peper en zout.

  2. Maak een tweede binding (een liaison) door de room met het eigeel te mengen. Doe deze liaison op het einde bij de saus. 

  3. Kook de pasta gaar. Giet af. Meng met de saus en de verkruimelde Gorgonzola. 

  4. Werk af met een beetje peterselie of basilicum of gedroogde oregano. 

0
Nog geen stemmen

Pasta quattro formaggi

1. Maak een roux met witte wijn
2. Voeg de kaas beetje bij beetje toe
3. Voeg een liaison toe op het einde

SOS Piet 2

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020977714