Woksoepje van venusschelpen

Ingrediënten

  • 150 gr sojascheuten
  • 300 gr venusschelpen
  • 60 gr tofu in blokjes gesneden
  • 1 minipaksoi
  • ¼ ui
  • ½ kl gehakte gember
  • 1 teen look
  • ¼ bondje koriander grof gehakt
  • 3 dl kokend water
  • olie
  • PH groentenbouillon
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Japans

Bereiding

  1. Verhit de wok en stoof er heel kort de look, de ui en de gember en dan de sojascheuten in aan.

  2. Snij de paksoi in twee en bak hem langs beide kanten, kruid op het einde af met peper en zout. Voeg de schelpen toe.

  3. Wanneer ze half open staan doe je er het water en de groentebouillon bij en kruid je af met peper en zout. Strooi er blokjes tofu over en werk af met de grof gehakte koriander.

0
Nog geen stemmen