Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Wok van shii-take met carpaccio
Thaise wok met gember en kipfilet
Recept

Thaise wok met gember en kipfilet

Wok met kip
Recept

Wok met kip

Wok van rundsvlees met spinazie
Recept

Wok van rundsvlees met spinazie

Wok met kip en noedels
Recept

Wok met kip en noedels

Zoetzure wok met hamblokjes
Recept

Zoetzure wok met hamblokjes

Wok van shii-take met carpaccio

20 sep 2011

Ingrediënten

  • 20 shii-take
  • 24 plakken rundscarpaccio
  • 2 teentjes look
  • 250 gr spinazie
  • 2 el Parmezaanse kaasschilfers
  • 2 dl lightroom
  • olie
  • boter
  • kervel
  • 2 el geraspte parmezaan
  • 2 el Xeres-azijn
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de shii-take in schijfjes en wok ze met de gehakte look in wat olie en boter. Blus met de azijn en voeg de lightroom en de geraspte parmezaan toe. Meng op het laatst de spinazie erdoor.

  2. Schik op een bord en leg er de carpaccio over.

  3. Overgiet met de saus die in de wok is ontstaan. Versier met parmezaanschilfers en kervel.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken:  Yassa kip met rijst
Recept

Yassa kip met rijst

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Pissaladière en salade niçoise
Recept

Pissaladière en salade niçoise

Loïc: Zot van Koken: Aardappeltaart
Recept

Aardappeltaart

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Recept

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Paëlla van zeevruchten
Recept

Paëlla van zeevruchten

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact