
Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla

Ingrediënten
-
1 el oude balsamico
-
2 el olijfolie
-
peper
-
fleur de sel
-
sinaasappel
-
jonge sla
-
geroosterd sesamzaad
-
verse dille
-
8 plakjes eendenborstfilet
Sandra Bekkari geeft je een boel inspiratie voor een lekker feestmenu. Deze keer maakt ze een hapje met magret de canard (of eendenborst), sinaasappel en jonge sla. Heerlijk.
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Bereiding
Maak dit hapje stap-voor-stap aan de hand van de video.
Veel plezier.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be
5
Average: 5 (2 votes)

Win een workshop met Sandra!
Nog geen inspiratie voor eindejaar? Goed nieuws! Tijdens een exclusieve workshop zal Sandra haar feestmenu samen met jou maken.
Wil je één van de gelukkigen zijn?