Broodje Pulled Pork van Foodtruck Wanderlust
Ingrediënten
-
1 kg varkensspiering
-
bbq saus
-
4 broodjes
voor de dry rub
-
1 el paprikapoeder
-
½ el zout
-
1 tl bruine suiker
-
1 tl mosterd
voor de koolsla
-
150 g witte kool
-
80 g wortel
-
240 ml mayonaise
-
1 el kristalsuiker
-
2 el ciderazijn
-
zout
-
peper
-
1 el mosterd
Bereiding
Meng alle ingrediënten van de dry rub onder elkaar tot een homogene massa en wrijf hiermee het varkensvlees in.
Plaats het vlees in een smoker op een temperatuur van 110*celcius tot de kerntemperatuur van het varkensvlees 90*celcius bedraagt (13 uur).
Bereid de koolsla door alle ingrediënten door elkaar de mengen.
Wanneer de Pulled pork klaar is trek je deze uit elkaar (met behulp van 2 vorken) en meng hier wat BBQ saus onder.
Beleg een lekker broodje met Pulled Pork, koolsla en werk af met BBQ saus.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be