Broodje Kangoeroe van Foodtruck Karibu

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 kl mosterd
  • zonnebloemolie
  • sambalsaus
  • rucola
  • 1 tomaten
  • 120 g kangoeroevlees
  • sojasaus
  • meergranenbroodje

Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Karibu en Eloïse toont je hoe je hun broodje kangoeroe maakt.

Check hier ook hun verhaal.

Beginner
4 personen
Meer dan 90 minuten
Afrikaans

Bereiding

  1. Snij het kangoeroevlees in reepjes en meng ze in een kom met de sojasaus. Laat dit een nachtje in de koelkast staan.

  2. Maak verse mayonaise door de eierdooier, mosterd, en zonnebloemolie samen te doen. Meng deze met de sambalsaus.

  3. Bak het kangoeroevlees in een beetje zonnebloemolie. Niet te lang, maar op een hoog vuur.

  4. Snij enkele dunne schijfjes tomaat.

  5. Snij het broodje bijna helemaal doormidden. Smeer er twee eetlepels van de saus op. Leg het kangoeroevlees erbij. Werk af met wat sla en enkele schijfjes tomaat.

  6. Smakelijk.

0
Nog geen stemmen