Cannelloni gevuld met groene asperges, Faux Gras en sabayon
Ingrediënten
-
8 beetgaar gekookte cannelloni's
-
20 groene asperges
-
320 gr Faux Gras de GAIA
voor de sabayon
-
4 eigelen
-
5 cl witte wijn
-
7 gr peper & zout
voor de meringue
-
60 gr eiwitten
-
20 gr griessuiker
-
10 gr eiwitpoeder
-
40 gr Faux Gras de GAIA
-
5 cl volle melk
Bereiding
Klop alle ingrediënten voor de meringue tot een stevige massa. Spuit op een siliconenmatje en droog in een voorverwarmde oven van 100°C gedurende een uur.
Kook de groene asperges beetgaar en spoel met ijskoud water. Snijd de kopjes af en de rest van de stelen in fijne schijfjes.
Meng de groene aspergeschijfjes met de Faux Gras de GAIA en doe in een spuitzak. Vul de cannelloni op met de farce.
Meng alle ingrediënten voor de sabayon en klop tot een mooie gladde schuimende saus.
Presentatie: Presenteer de cannelloni met daarbij de meringue. Werk af met de sabayon en de groene aspergepunten.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be