Cannelloni gevuld met groene asperges, Faux Gras en sabayon

Ingrediënten

voor de meringue

  • 60 gr eiwitten
  • 20 gr griessuiker
  • 10 gr eiwitpoeder
  • 5 cl volle melk

voor de sabayon

  • 4 eigelen
  • 5 cl witte wijn
  • 7 gr peper & zout
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Klop alle ingrediënten voor de meringue tot een stevige massa. Spuit op een siliconenmatje en droog in een voorverwarmde oven van 100°C gedurende een uur.

  2. Kook de groene asperges beetgaar en spoel met ijskoud water. Snijd de kopjes af en de rest van de stelen in fijne schijfjes.

  3. Meng de groene aspergeschijfjes met de Faux Gras de GAIA en doe in een spuitzak. Vul de cannelloni op met de farce.

  4. Meng alle ingrediënten voor de sabayon en klop tot een mooie gladde schuimende saus.

  5. Presentatie: Presenteer de cannelloni met daarbij de meringue. Werk af met de sabayon en de groene aspergepunten. 

0

Nog geen stemmen